Direktlänk till inlägg 3 april 2009

stressiga dagar

Av Freja - 3 april 2009 15:16

ojoj, nu har jag typ inte hunnit blogga på några dagar, det beror både på det ena och det andra...

såhär har det iaf sett ut:

TORSDAG: jag och C trodde att det var falukorvsstuvning till lunch, så vi gick till donken ist (happy meal kostar bara 25 på tisdagar o torsdagar!!!) sen när vi kom tillbaka, mätta o glada så insåg vi att det hade varit köttbullar och makaroner istället...sen hade jag träning, jag höll på att dö när de sa att vi skulle hoppa 500 hopp på hopprep (400 på båda och 50 på varje ben) efter att vi hade gjort en jättejobbig övning!


FREDAG: idag alltså... skolan är nu officiellt slut fram till på tisdag nästa vecka!!! jag fick ett påskägg av C (som jag redan har ätit upp :P) sen gick vi till godislandet och jag köpte godis till henne. sen gick jag hem till henne (jag blev precis utschasad D: )

GLAD PÅSK!!!

-freja 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Freja - 30 april 2009 10:04

Hejheej!!! idag är jag jätteglad!!! jag ska nämligen ut på W's land!!! första gången på hela året!!! Vi var där jättemycket i sommras, det är sååååå härligt, det ligger på vindö (vet ni?) och vi ska bada och jogga och cyckla och allting som bara ...

Av Freja - 29 april 2009 19:54

Hejhej! Vi var lediga från skolan idag (studiedag) det är nice, vi är lediga imorgon också... Jag ägnade min förmidag åt att bara dega omkring hemma och försöka lösa korsorden i aftonbladets "hemmet" bilaga -_- Sen gick jag och pappa (som jobbar hemm...

Av Freja - 28 april 2009 14:54

Hejehej, jag tror att en viss person är lite arg på mig nu och jag tror att den personen vet vem jag menar... förlåt -freja  ...

Av Freja - 27 april 2009 19:01

Hejhej! oj, missade visst att blogga igår. Jag har operation dagsverke i skolan och det är meningen att jag ska samla in pengar till krigsdrabbade ungdomar i afganistan. Imorgon så ska man bara gå och skramla in pengar på stan!!! ingen skola!! woho!!...

Av Freja - 25 april 2009 11:19

Hej igen, när jag vaknade imorse så trodde jag att klockan skulle vara typ 1 på dagen (som vanligt) men det visade sig att den var 20 över nio!!! jag tror att jag har vant mig vid att gå upp tdigt efter skolan... det är konstigt ju! Iallafall... i ma...

Presentation

Omröstning

bra blogg?
 nej
 ja
 *HATA*
 *LOVE OMG*
 vet ej

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14 15
16
17
18
19
20
21
22 23 24 25
26
27 28 29 30
<<< April 2009
>>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ frejadsblogg med Blogkeen
Följ frejadsblogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se